Om att vara Au-Pair

Hej igen denna gång kommer inga bilder. Jag har suttit och bråkat med en av barnen ett tag nu, då hens sätt att vara sur är att bara sluta prata och svara i skrik, skitsvårt när man inte vet ved som är fel. Tillslut efter ca 30min så löste det sig och det andra barnen kunde oxå få sova. 
 
Jag tror inte att jag förväntade mig mer än en sjukt rolig upplevelse, helt ärligt har detta varit sjuukt jobbigt. Imorgon är det morsdag och den dagen behövs, kanske varje helg eller något. Eller typ föräldrarnas dag.
 
Alla som åker som Au-pair för att festa kanske borde åka på en festresa istället, jag har lyckas gå på några ''fester'' dem är lite mer mysiga som att typ grilla, snacka skit, spela dart eller annat sällskapsspel och blanda lite drinkar. Det har varit väldigt mysig. Nu har vi gjort detta 3 månader i rad, dem stunderna är dem bästa. Ett antal timmar då inget ansvar ligger på mig att ta hand om andra än mig själv. En stund att andas, samla krafter och bara har kul. Jag försöker ''rymma'' så ofta jag kan dvs ta långa promenader, träffa kompis/ar osv.
 
Imorgon är det Söndag villket är min ända lediga dag som jag vet att jag är ledig på och då jag kan träffa någon. På söndagarna är allting stängt förutom mackar och resturanger samt några turistbutiker och ett apotek haha, den ''heliga'' dagen. :P Jag älskar söndagar! Får träffa folk, kan även ta mig in till Hannover och ta en fika, eller upptäcka. 
 
Men slutligen så vet jag att detta är en erfarenhet som jag alltid kommer att ha nytta av. Att ta hand om barn är svårt, krävande och fruktansvärt roligt och givande. Även att jag nu kan ett tredje språk.
 
Kanske blev lite hackigt skrivet men det är även så jag tänker.