Hej igen

Hellu. Jag har inte skrivit på länge för att inget speciellt har hänt. Jag vaknar byter blöja går med till Dagis, och hjälper Tilmann inför skolan eller bara sover till Tilmann är hemma. Jag leker, lagar mat, byter blöjor och nattar. Och sedan lägger mig i sängen och väntar på att Lisa eller Phillip ska komma hem.
 
Har haft två väldigt fulla veckor med ändas detta until typ nu.
 
I julas så fick Tilmann i julklapp av mig att vi skulle åka till RatzFatz villket är ett lekland här i Hameln. Vi var där vid 11 och blev hämtade 17.30 där sprang vi runt och klätrade och hoppade och skrattade hela dagen. Sedan kom vi hem och åt middag med Lisa och Lana. Sedan var väll planen att jag skulle till Sumpfblume på Spielabend men jag var trött som bara den. 
 
Idag så har jag hjälpt Lisa med att bygga typ ett staket till trappan, och sen kom Arne förbi och bjöd in mig till en liten fest som dem skulle ha ikväll sååå nu ska jag förbereda mig. En annan rolig sak som har hänt är att Berlin trippen är Bokad så snart är jag i Storstan och ska få krama om min kära mamma och Norea. Dags att fira 18års dag!! <3
 
 
Dagarna går Otroligt snabbt och nu har jag varit här i 7mån och 1 dag det är ca 215 dagar kvar tills jag har varit här i ett år. Vad som händer sedan är en annan fråga, jag har hållt på med att söka jobb inför hösten (jag är kanske lite tidig men men..). Jag vill inte komma hem utan pengar och utan en plan.
 
 
Men detta var väll allt, har en del bilder på min kamera som jag glömt lägga upp så dem kommer troligtvis imorgon. Kraam!