Upp och ner, ner och upp. IKEA och Spelkväll

Att dagarna kan växla så mycket är helt sjukt och att jag snart har varit här i 200 dagar. Haha herregud!
 
Inte mycket har hänt de senaste veckorna har lekt lite med barnen, kollat på dexter, lagat mat osv osv. När man gör samma saker dag ut och dag in så tror jag inte att ni alla tycker att det är så intressant. Men igår var jag hemma hos Arne och hade spelkväll och dessa kvällar kör jag stenhårt, senaste gången så gick både Arne och Joni i mot mig magic och tilsammans försökte krossa mig och jag vet att Arne var hjärnan bakom så denna gång så såg jag till att vinna spelet med över 100 poäng och och Arne kom sist MOHAHAHA. Och jag vann inte bara där utan även i Dart så gick jag från att vara sist till att vinna och sedan slog jag nytt rekord i spelet Camel Cup som Tilmann fick i julklapp. Och i Torsdags så var jag på IKEA och åt köttbullar med bästa Ylva, smaken av Sverige och börja längta efter att ha ett hem att kalla ''bara mitt'', en egen längenhet helt enkelt. Det skulle vara så otroligt skönt att bo någonstans där ingen bestämmer vad jag ska göra och när jag ska göra det eller hur mycket jag får äta och vad. För under dessa snart 6 månader så har jag lärt mig så otroligt mycket om mig själv och om typ 1000 andra saker. Man växer verkligen som människa och att jag redan kan allt möjligt gällande matlagning, barn och blöjbyten. Min snabbstart i livet. 
 
Men detta om att dagar växlar mycket är något jag tror att dem flesta au-pairer, barnvakter och föräldrar känner till mest när man är med barn ofta (typ bor med dem, eller träffar dem dagligen). Lana är så ofta trött när hon kommer från dagis så hon typ sover från när hon kommer hem till maten och sedan efter det igen.Tilmann kommer hem gör sina läxor och sedan leker med lego eller leker att han attakerar mig. Jag börjar känna att tiden går så fuktansvärt fort och det är både skönt och tråkigt jag kommer att sakna dem så mycket och hade gärna stannat men inte som au-pair för det kräver lite för mycket av en ett år sedan blir det något annat. Och nu menar jag inte att det inte är bra att vara Au-pair som jag skrev ovan det är extremt lärorikt men att ha orken är svårt, det är somatt bo hemma fast med mer krav på dig. Du kanske inte kan gå på den där festen som du så gärna vill gå på eller åka bort en vecka i sommar, du kanske måste offra dig en del. Själv så har jag ofta försökt göra det bästa av situationen som t.ex. nyår då jag såg till att fira det med barnen med pizza och glass istället för att gå på den coola nyårsfesten som alla kompisarna va på.
 
Men om jag ska sammanfatta allt så älskar jag min Tyska familj här för att jag kan prata med dem om något är konstigt och fråga om jag kan få vara ledig och går det så går det annars så är jag med barnen, jag är ändå här som Au-pair och inte på någon festresa.
 
På fredag kommer pappa hit!! <3 
 
 
Ha det så bra och om ni undrar något mer så komentera gärna :)